Черновецький назвав "заказухою" сюжет про його життя в Ізраїлю


Мер Києва Леонід Черновецький категорично спростував інформацію про те, що він скуповує нерухомість в Ізраїлю.

Про це повідомляє прес-служба мера.

"До глибини душі ображений черговим безсовісним по своїй суті, повністю брехливим сюжетом телекомпанії "1+1", показаному на всю Україну про мене в Ізраїлю. Категорично спростовую всі, так звані факти, а насправді замовлені інтерв'ю, що межують зі злочином, з людьми, які ніколи мене насправді не бачили, обвинуваченнями в придбанні якоїсь міфічної нерухомості, коштовностей, підробкою мого підпису на вигаданому дурному малюнку й т.п.", - сказав Черновецький.

Він додав, що розцінює цей репортаж як "чергову нахабну "заказуху".

"Підозрюю, що за цим стоїть відомий скандальний олігарх, один із власників цієї самої телестудії, а також у минулому успішного дніпропетровського приватного банку, один із найбагатших громадян Ізраїлю, який, по наявній у мене інформації, у такий спосіб вишиковує свою політичну гру з однією з нових опозиційних сил, очолюваної відомим спортсменом, щоб і далі лобіювати свої олігархічні бізнесові інтереси в Україні", - додав Черновецький.

Мер наголосив, що не знає, як захиститися від таких репортажів, оскільки в Україні вони "залишаються безкарними".

"Знаю тільки, що кожному негідникові від політики, бізнесу чи журналістики уготовано рівно стільки ж публічного бруду й проблем, скільки він сам створював іншим своїми руками. Хоча мені  по-людськи шкода журналістів телеканалу (служити негідникам за гроші завжди огидно), але не можу й не прагну їх виправдовувати", - підсумував мер Києва.

Раніше ТСН повідомляв, що київський міський голова підкорює Тель-Авів, скуповуючи скуповує елітні апартаменти і розкішні коштовності.

Як відомо, Черновецького вже добрих два роки не бачили у столиці. Подейкують, що мер мешкає в Ізраїлю. Києвом же керує ставленик президента Януковича Олександр Попов.  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ