На Київщині іноземець підрізав трьох людей


Днями у місті Обухів Київської області після посиденьок у одному з тамтешніх кафе не розминулися дві компанії відвідувачів, внаслідок чого постраждали троє людей.

Як повідомляє прес-служба МВС у Київській області, посеред ночі нетверезі молодики вийшовши із закладу почали з’ясовувати стосунки.

Під час сварки один із чоловіків вихопив ніж і наніс ним удари трьом місцевим жителям.

Один потерпілий отримав тяжке поранення черевної порожнини, двом іншим пощастило більше, їхні ушкодження і порізи виявилися незначними.

На місце пригоди викликали міліцію і швидку допомогу.

Постраждалого госпіталізували до Центральної районної лікарні. Молодого чоловіка прооперували, наразі його життю нічого не загрожує.

Нападника правоохоронці затримали наступної доби у Бориспільському районі.

З’ясувалося, що незадовго до сутички з Обухівською молоддю, чоловік – громадянин Грузії, на території України перебував нелегально. Іноземця повинні були депортувати на Батьківщину Одеські міліціонери, втім він утік від правоохоронців і переховувався у різних областях України.

За фактом інциденту порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від п’яти до восьми років.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ