Черновецький розкошує в Ізраїлі: скуповує нерухомість і коштовності



Київський міський голова Леонід Черновецький підкорює Тель-Авів: в Ізраїлі він скуповує елітні апартаменти і розкішні коштовності.

Про це повідомляє ТСН.

В Ізраїлі у київського мера таке ж прізвисько, як і було в українських бізнесових колах – Льоня Космос, і така ж слава.

"Я не знаю, хто він, цей ваш Черновецький, але знаю, що він дуже багата людина. У нього купа грошей", - розповів таксист Ронен.

Подейкують, що Черновецький у середмісті Тель-Авіва на самісінькому березі моря купив дві квартири на 17-му поверсі, де апартаменти продають щонайменше за 5 мільйонів доларів. Житло київського мера оформлене на адвоката, стверджують анонімні високопосадові джерела ТСН.

Сам столичний мер не підтверджує, не спростовує, і взагалі не відповідає на дзвінки.

Натомість таксист Ронен каже, що у Тель-Авіві всі майбутні власники елітної нерухомості на видноті.

"Я чув, що Черновецький купив нерухомість в Тель-Авіві прямо на березі моря. Це Рояль Біч – найпрестижніше будівництво у всьому Ізраїлі", - сказав Ронен.

Сусіди київського мера теж люди непрості. Наприклад, мільярдер із Казахстану Олександр Машкевич викупив весь 21 поверх за 30 мільйонів доларів.

Представник республіки Бурятія в Держдумі Росії Віталій Малкін придбав тільки одну квартиру. А от пересічним мешканцям Тель Авіва Роял-Біч – не подобається.

Про Черновецького мешканці тель-авівських околиць теж знають. Наприклад, один чоловік розповів, як київський мер відвідував ювелірну крамницю.

"Заходжу, дивлюся – знайоме обличчя. Хто це виявився? Льоня Черновецький, він же Льоня Космос. Спочатку мене вразили його художества. Коли він сидів за столом і малював різні картинки. Спочатку він намалював якогось чортика, поставив стрілку і написав – це я, мільйонер. Малює кішечку. І підпис – це моя кішечка. Малює чоловічка – це моя Оленка. Потім він почав малювати мільйон доларів і підписуватися", - розповів чоловік.

Він додав, що поки Черновецький малював, його молода дружина навибирала собі прикрас на 30 тисяч доларів.

Справжнім ізраїльтянином став і Черновецький-молодший. Син мера Степан, який нещодавно став багатодітним батьком, також має громадянство цієї країни.

За даними ТСН, він прописаний в одній з квартир багатоповерхівки в місті Холон, неподалік Тель-Авіва. Проте судячи з надпису на дверях помешкання тут проживає сім'я Левіт.

"Син господаря почувши, що цікавляться Степаном, вирішив проконсультуватись із батьком. Той наказав хлопцю нічого не говорити", відзначають журналісти.

У міністерстві внутрішніх справ Ізраїлю повідомили, що Степана у країні зараз немає. А коли приїздить, то живе не за місцем прописки, а в тель-авівському готелі Інтерконтиненталь. Але наступного року, схоже, буде і в Степана нормальне житло. Адже, за даними ТСН, саме для нього батько купив другу квартиру в Роял-Біч.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ