За столичні бювети відповідатиме "Київводоканал"


"Київводоканал" здійснюватиме технічне обслуговування столичних бюветів увпродовж 2012 року.

Про це йдеться у договорі, укладеному між водоканалом та КП "Київводфонд", яке виступає балансоутримувачем кюветів, повідомляє перс-служба "Київводоканалу".

Згідно з документом, компанія буде надавати послуги з монтажу, технічного обслуговування і ремонту насосів та компресорів 118 бюветних комплексів, у тому числі у Голосіївському районі – 9 комплексів, у Дарницькому – 20, у Дніпровському – 20, Деснянському – 20, Оболонському – 16, Печерському – 4, Подільському – 12, Святошинському – 3, Солом’янському – 3 і в  Шевченківському – 11.

Ще 66 бюветів віддадуть на обслуговування "Київводоканалу" після проведення балансоутримувачем відповідних ремонтно-відновлювальних робіт.  

Як повідомлялося раніше, ціна договору з технічного обслуговування бюветів на рік склала  4 мільйони 5 тисяч 856 гривень.

"За умовами договору, виконавець не несе відповідальності за якість вихідної води на бюветних  комплексах, крім випадків, якщо погіршення води сталося з його вини. Однак до переліку робіт, які згідно із договором виконує "Київводоканал", також входить здійснення періодичного контролю безпечності та якості питної води з бюветів", - йдеться в повідомленні.

Наразі через вихід з ладу насосних агрегатів не працюють бювети за адресами: вул. Васильківська, 47, вул. Городецького, 8 та бювет по вул. Генерала Потапова.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ