Випускників розважать екстримом і піснями


З нагоди завершення навчального року 12 травня о 13.00 на Контрактовій площі відбудеться свято екстремального спорту, музики та мобільних технологій.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні КМДА.

Згідно з документом, у концерті, присвяченому завершенню навчального року, візьмуть участь сучасні українські гурти "О.Torvald", "Нерви" з хедлайнерами "Mad Heads XL".

У день випускних балів у столиці на Контрактовій площі відбудеться не лише традиційний концерт за участю сучасних українських виконавців, а й спортивні змагання.

У шоу-програмі – унікальні трюки на лижах і сноуборбах, на маунтбайках і велосипедах.
На Контрактовій площі буде встановлено трамплін зі спеціальним покриттям, який дозволить екстремалам продемонструвати свої уміння у повному обсязі. Учасниками змагань стануть як професійні спортсмени, так і аматори з усієї України.

Реєстрація учасників розпочнеться о 13.00, стартуватимуть змагання о 15.00. Того ж дня за підсумками поєдинків за кожною з категорій визначать та нагородять переможців.

На час проведення свята на місці чергуватимуть міліціонери та медики. А з 11.00 до 21.00 на Контрактовій площі буде перекрито дорожній рух.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ