Чоколівку і Лук’янівку залишать без гарячої води



Фото vmdaily.ru

З 14 по 28 травня "Київенерго" проводитиме щорічні гідравлічні випробування теплових мереж в частині Солом’янського та Шевченківського районів.

У зв’язку з цим з 14.00 13 травня постачання гарячої води буде припинено на житлових масивах Батиєва гора, Першотравневий, Чоколівка, Караваєві дачі та Лук’янівка (частково), повідомляє прес-служба "Київенерго".

Зокрема, випробування теплових мереж здійснюватимуться у межах вулиць Льва Толстого, Вокзальної, Ползунова, Лукашевича, Стадіонної, Тополевої, Фучика, Уманської, Ушинського, Фастівської, Волинської, Вінницької, Медової, Народного ополчення, Ернста, Зеленогірської, Петра Радченка, Бориса Гаріна, Андрія Головка,


Також води два тижні не буде у мешканців вулиць Солом'янської, Амосова, Клінічної, Петра Заломова, Городньої, Докучаєвської, Івана Неходи, Петра Красикова, Кудряшова, Вадима Гетьмана, Польової, Ярослава Галана, Гарматної, Борщагівської, Генерала Тупикова, Машинобудівної, Виборзької, Академіка Янгеля, Дашавської, Польової проспектів Червонозоряного, Повітрофлотського, Перемоги та Привокзальної площі.

Помитися з тазика доведеться і жителям вулиць Жилянської, Борщагівської, Політехнічної, Зоологічної, Дегтярівської, Олени Теліги, Дорогожицької, Пугачова, Багговутівської, Миколи Мурашка, Мануїльського, Лермонтовської, Герцена, Мельникова, Студентської, Миколи Пимоненка, Січових стрільців, Полтавської, Дмитрівської, Павлівської, Златоустівської, Павла Пестеля, Комінтерну та Бехтеревського провулку.

Випробування проводитимуться тепломережною водою, охолодженою до температури не вищою ніж 40оС, з підвищеним на 25% тиском, що відповідає нормативам. Це дозволить виявити максимально можливу кількість пошкоджень та ліквідувати їх, запобігши таким чином їхній появі під час опалювального сезону, відзначили в "Київенерго".

"Подача гарячої води після випробувань може затримуватися на час, необхідний для усунення виявлених пошкоджень, про що повідомлять житлово-експлуатаційні організації", повідомили в прес-службі.

Про виявлені провали, появу води чи пари киян простять повідомляти за телефонами:
у Солом’янському районі – 272-23-73, 497-60-72, 249-47-29, 287-67-23 та у Шевченківському районі – 272-23-73, 287-67-23.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ