На Майдані ветерани слухали пісні, а в парку Слави згадували бойову техніку. ФОТО

10.05.2012  09:42

Понад 700 тисяч киян та гостей міста-героя Києва долучилися до загальнодержавних та загальноміських заходів, приурочених 67-й річниці перемоги у Великій Вітчизняні війні.

Мітинги-реквієми, церемонії покладання квітів, концерти та народні гуляння відбулися і у всіх районах міста, повідомляє пресс-служба КМДА.

Зокрема, у парку "Перемога" відбулася урочиста хода та церемонія покладання квітів та вінків до кургану "Безсмертя", також пройшло традиційне покладання квітів до могили Невідомого солдата та до пам’ятника тричі Герою Радянського Союзу, маршалу авіації Івану Кожедубу, що у парку Вічної Слави.

 

На Майдані незалежності пройшов концерт з нагоди свята, а у Меморіальному комплексі "Національний музей історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років" – святковий військово-історичний парад "Незабутнє" із показовими виступами силовиків та військової техніки, а також запаленням Вогню Слави.

 

Територією музею пройшла історична військова техніка та піші колони у військовій формі часів ВВВ, зокрема, переможні військові машини: "Вілліс" командирський, ГАЗ-67 з гарматами, РК "Катюша" ЗІС-6, "Студебекер" з гарматами ЗІС-3 та інші.

Кульмінацією 67-го Дня Перемоги традиційно став вечірній концерт на Майдані Незалежності за участю зірок української естради та феєрверк.

Фото з сайтів КМДА, президента, МВС та Віктора Сербіна 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ