На Київщині богатирі поміряються силою


12-13 травня у центр культури та історії Древньої Русі "Парк Київська Русь" пройде свято щастя і краси, змагання з історичного фехтування та чемпіонат з гирьового спорту.

Про це повідомляють організатори.

У ці дні відвідувачі Парку побачать театралізовану виставу, в якій буде відтворено давні слов’янські традиції, багату культуру відносин у сім’ї, якої дотримувалися наші пращури.

На ристалищі виступить кінний театр "Парку Київська Русь" з постановкою про княже полювання з видовищними трюками.

Роздинкою програми 12 травня стане черговий тур змагань у рамках Міжнародного турніру з історичного фехтування "Витязь Київського Дитинця" (початок о 15.00).

Цього разу на ристалищі у двобоях та командних боях зійдуться кращі бійці команд з України та Росії: "Витязь ІСБ" (Суми – Курськ – Дніпропетровськ) та "Євросоюз" (Київ – Одеса).

13 травня у "Парку Київська Русь" пройде ще одне визначне спортивне дійство – ІІ Чемпіонат Київської області з гирьового спорту. Богатирі змагатимуться за звання найсильнішого. Участь у чемпіонаті візьмуть також представниці прекрасної статі.

Вартість вхідного квитка для дорослих 40 гривень, для пенсіонерів – 20 гривень.

Парк знаходиться у с. Копачів Обухівського району Київської області (34 км від Києва). Дістатися до парку можна маршрутним автобусом від станції метро "Видубичі" (зупинка знаходиться біля супермаркету "Фуршет"). Маршрутка відправляється о 10.00, 12.00, 14.00, 16.00. Вартість квитка: 20 гривень.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ