Напередодні Євро на київських дорогах яма на ямі



У столиці асфальт часто провалюється метровими шматками. Так вулиця Теліги провалилась у липні 2011. Фото Артема Жавроцького

Два місяці тому "Київавтодор" обіцяв до 1 травня полатати всі дороги Києва, однак навіть велика магістраль біля "Олімпійського" досі стоїть без асфальту.

На багатьох проблемних вулицях технікою навіть і не пахло, повідомляє ТСН. 

Так, не заїжджало колесо асфальтоукладальника на вулицю Житкова, що на Сирці. Ця дорога не дуже популярна, але прилягає до завантаженої магістралі – вулиці Щусєва. А тут яма в лівій смузі, де розганяються до вісімдесяти. Якщо не об'їхати, у неї влізе все колесо.

Зіяє дірами і проспект Перемоги, яким футбольні вболівальники в'їжджатимуть до Києва зі Львова та Європи. Естакада на Нивках начебто і полатана, але загальний рельєф і досі схожий на пральну дошку, відзначає ТСН.

На вулиці Сім'ї Сосніних до водіїв можна навіть підійти, бо плентаються вони зі швидкістю пішохода, а в Голосіївському районі навіть пішоходи зі скаргами підходять.

На вулиці Горького (Антоновича) зняли старий асфальт, а нового поки не дочекалися. Ситуація справляє враження небезпечної, але саме тут найбільше дорожньої техніки. Щоправда, робітники не знають, коли ремонт скінчиться, і кажуть, що їхня спеціалізація – тротуари.

Лише дві вулиці в Києві – Антоновича і Бажана – будуть не полатаними, а абсолютно ідеальними, оскільки асфальт тут здерли повністю і кладуть з нуля новий. Такі привілеї вони заслужили тим, що перша – це велика магістраль біля стадіону, друга – дорога до аеропорту.

На запит ТСН про ями комунальна корпорація надіслала типову статистику: "Корпорацієя "Київавтодор" виконала середній поточний ремонт вулиць, що входять у 1,5-кілометрову зону навколо НСК "Олімпійський". Виконала капітальний ремонт Паркового пішохідного мосту. Капітально відремонтувала два шляхопроводи. Станом на 1 травня ліквідована вся аварійна ямковість на площі 52 тисячі кв. метрів".

 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ