В Українському домі пройде "конференція ідей"


20 травня в "Українському домі" пройде мультидисциплінарна конференція ідей вартих поширення - TEDxKyiv.

Тема конференції – "Талант. Освіта. Розвиток", повідомляють організатори.

"Уже чотири роки поспіль конференція TEDxKyiv створює майдан для поширення ідей, що формують суспільне майбутнє, висвітлює та пропонує рішення з критичних для України викликів. Ми зберемо візіонерів мислителів та діячів для обміну досвідом", - йдеться в повідомленні.

Цього року своїми ідеями ділитимуться економіст і стратег Павло Шеремета, науковець Наталя Шульга, поет і видавець Іван Малкович, фінансист Євген Пенцак, фізик і просвітник Олексій Грєков, підприємець Валерій Пекар, організатор фестивалю JazzKoktebel Лілія Млінарич та інші видатні особистості.

Для довідки. TED – це неприбуткова організація присвячена Ідеям Вартим Поширення Розпочата 25 років тому як чотириденна конференція в Каліфорнії. Ініціатива TED перетворилася на впливову платформу, яка дає поштовх новими ініціативами ідеям, що змінюють світ.

Щорічна конференція TED запрошує мислителів та діячів виступити протягом 18 хвилин. Ці виступи викладаються для вільного перегляду на сайті TED.com (1100+ виступів станом на квітень 2012 року).

Спікерами TED були Біл Гейтс, Ел Гор, Джейн Фонда, Річард Бренсон, лауреати Нобелівської та Пулітцерівської премій, політики, дослідники та інші видатні особистості.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ