У Києві спіймали групу наркоторговців


Генпрокуратура затвердила обвинувальний висновок у кримінальній справі стосовно 7 учасників організованої групи наркоторговців.

Як повідомляє прес-служба відомства, зловмисники упродовж березня – серпня 2011 року на території Києва та області вчинили низку тяжких та особливо тяжких злочинів, пов'язаних з незаконним обігом наркотичних засобів. 

Встановлено, що злочинне об'єднання, очолюване громадянкою Німеччини, на території одного з селищ Київської області налагодило вирощування коноплі та виготовлення з неї особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу, який систематично продавали у Києві.

Отримані від збуту наркотиків кошти використовувалися для збагачення та продовження злочинної діяльності, відзначили у прес-службі.

З метою забезпечення виконання вироку суду в частині можливої конфіскації майна, у справі накладено арешт на автомобілі, об'єкти нерухомості, земельні ділянки обвинувачених. 

Усім обвинуваченим обрано запобіжний захід взяття під варту. Кримінальну справу для розгляду по суті направлено до Солом'янського районного суду Києва.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ