У травні завершать реконструкцію вулиці Горького


У столиці тривають роботи з реконструкції вулиці Максима Горького. У комунальній корпорації "Київавтодор" повідомляють, що повністю ремонт вулиці завершать у травні.

"Сьогодні на об’єкті уже виконано комплекс ремонтних робіт: на ділянці від вул. Саксаганського до вул. Димитрова перекладено інженерні мережі (газопроводу низького тиску, водопроводу, побутової каналізації), влаштовано нижній шар асфальтобетонного покриття проїжджої частини та покриття тротуарів. Крім того, влаштовано двошарове асфальтобетонне покриття проїжджої частини та здійснено ремонт мережі зовнішнього освітлення вздовж вул. Фізкультури від вул. М. Горького до вул. Червоноармійської", - відзначили у "Київавтодорі".

Зараз продовжуються роботи на ділянці від вул. Димитрова до Либідської площі. Зокрема, кладуть асфальт на проїжджій частині та тротуарах; встановлюють гранітний бортовий камінь; оновлють мережі зовнішнього освітлення.

"Реконструкція вулиці відчутно покращить технічний стан покриття дороги та тротуарів і дозволить збільшити пропускну спроможність з 40 тисяч авто на добу до 50 тисяч авто на добу.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ