У Києві встановили пам’ятник "пісяючому" Сталіну. ФОТО


7 травня у Києві встановили пам'ятники "пісяючому" Йосипу Сталіну у Києві.

Про це пишуть користувачі Facebook.

Пам'ятник з'явився на вул. Братській.

Раніше Gazeta.ua з посиланням на прес-службу Всесоюзної Комуністичної Партії (більшовиків) повідомляла, партія встановить пам'ятники Сталіну у Києві, Львові, Одесі та Дніпропетровську. 

 Фото з Facebook Марини Фролової

"Саме завдяки його заслугам і перемозі Радянського Союзу у Великій Вітчизняній Війні Червона Армія звільнила окуповані території СРСР, подарувавши тим самим свободу українському народові. Пам'ятати про перемогу, і про тих, хто її отримав – наш святий обов'язок. Особистість Сталіна є прикладом непримиренного борця за свободу і рівність для нас, і повинна стати прикладом для молоді", - йшлося у повідомленні партії.

Зокрема, у Києві монумент мав з'явитися на вул Борисоглібській, 7.

У той же час, в Комуністичній партії України розповіли, що про встановлення пам'ятників нічого не знають. Зокрема, у київському офісі КПУ, біля якого мали встановити пам'ятник члени ВКПБ, нічого про намічену акцію не чули.

З'ясувалося, що такий монумент встановили представники "Братства". Простояв він недовго, оскільки прийшла міліція і демонтуваа пам'ятник, назвавши причиною знесення те, що він порушує благоустрій району. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ