До Києва їде польський вуличний театр


З 10 по 13 травня у Києві відбудуться вуличні вистави відомих польських театрів. Зокрема, вже відомий киянам з вистави "Планета Лем" театр "Бюро Подорожей" і "Театр Снів", який завітає до Києва вперше.

Про це пише Gazeta.ua.

Театр Бюро Подорожей (Biuro Podróży) заснований у 1988 році режисером Павлом Шкотаком. Репертуар театру включає чотирнадцять оригінальних вистав, серед яких вісім – під відкритим небом.

Географія виступів театру нараховує 46 країн на 5 континентах. У тому числі у вересні 2011 року Театр показав киянам футуристичну виставу за творами Станіслава Лема "Планета Лем".

"Бюро Подорожей" – учасник великих театральних фестивалів та володар престижних премій. Цього року він представить українцям виставу Carmen Funebre.

Театр Снів (Teatr Snów), заснований 1986 року, вважається одним з найцікавіших польських вуличних театрів. Намагаючись не пропустити жодного фестивалю, Театр об’їздив всі куточки Польщі, Чехії, Бельгії, Голландії, Іспанії, Італії та Німеччини. Його вистави неодноразово відзначали на різноманітних фестивалях і конкурсах.

Українці побачать спектакль "Кімната".

Вистави відбудуться 10-11 травня о 19.00 та 12-13 травня о 21.00 за адресою Володимирський узвіз, 2 (біля Арки Дружби народів).

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ