На Дарниці грабіжник банку поранив двох людей


На вулиці Тростянецькій у Києві невідомий скоїв розбійний напад на філію одного з комерційних банків та поранив двох осіб.

Як повідомляє прес-служба столичної міліції, повідомлення про надзвичайну подію надійшло 4 травня о 16.40.

За викликом одразу виїхали слідчо-оперативні групи Головного та Дарницького управлінь міліції.

Попередньо встановлено, що кількома хвилинами раніше (відносно часу надходження повідомлення) в приміщення банку забіг невідомий чоловік зі зброєю в руках і почав вимагати гроші.

"Для переконливості своїх злочинних намірів нападник здійснив кілька пострілів, внаслідок чого двоє чоловіків з персоналу фінансової установи отримали вогнепальні поранення. Озброєний чоловік вигріб з каси готівку і зник з місця події", - йдеться в повідомленні міліції.

Постраждалі громадяни доставлені до лікарняного закладу. На місці злочину працюють експерти-криміналісти та оперативники. Сума викраденого встановлюється.

За фактом нападу порушено справу за ч.1 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я особи, на яку здійснено напад, або з погрозою здійснення такого насильства).

Керівництво столичної міліції звертається до можливих свідків з проханням повідомити будь-яку інформацію щодо цієї пригоди в Дарницьке райуправління міліції (вул. Кошиця, 3-А), або за телефонами: 572-71-02; 572-70-02; 102.

За даними телеканалу "Інтер", напад було здійснено на відділення "Правекс-банку", розташоване в будівлі по вул. Тростянецькій, 5.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ