У Києві пройде загальноміський суботник


5 травня у Києві пройде акція "За чисте довкілля" та загальноміський суботник з благоустрою територій.

До суботника планується залучити колективи підприємств, установ і організацій, а також громадськість, мешканців житлових мікрорайонів, студентську та учнівську молодь, повідомляє прес-служба КМДА.

Головне управління та охорони природних ресурсів КМДА закликає киян приєднатися до прибирання дворів, вулиць, місць масового відпочинку, впорядкування територій парків і скверів та висаджування дерев і кущів.

Суботники пройдуть у Голосіївському парку, на проспекті Глушкова, на схилах на вулиці Сумській, на прибережній зоні Совських ставків, на Одеській площі, у парку "Покал", на території біля метро "Виставковий центр", у парку "Партизанської слави", у парку "Позняки", на проспекті Бажана, у парку "Привокзальний", на вулиці Колекторній.

Долучитися до прибирання також можна у парках "Молодіжний", "Фестивальний", "Ніколаєва", "Борців за свободу та незалежність України", "Кіото", "Фестивальний", "Перемога", "Аврора", "Пуща-Водиця", Гідропарку, на вулицях Братиславській, Бальзака, на території вздовж вулиці Прирічної, в урочищі "Наталка", на території біля озера "Вербне", на бульварній зоні по вулиці Тимошенка, на вулиці Майорова.

Охочих поприбирати на благо міста чекатимуть біля затоки "Собаче гирло", у парках "Хрещатий", "Міський сад", Маріїнському парку, парку Вічної Слави, дендропарку, парку "Аскольдова могила", Печерському та Наводницькому парках, на бульварах Липському, Лесі Українки, Дружби Народів, у Кирилівському лісопарку, на схилах Андріївської гірки, у парках Пушиної, "Потапова", "Совки", "Інтернаціональний", "Ландшафтний", "Відрадний", ім. Пушкіна та "Нивки".

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ