Прокуратура оскаржила виправдання хабарника-бютівця


Прокуратура Києва оскаржила виправдувальний вирок депутату Київради Владиславу Ярцеву, якого затримали за хабар у 50 тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Прокуратура столиці подала апеляцію на виправдувальний вирок Печерського райсуду Києва у кримінальній справі за обвинуваченням колишнього заступника голови Солом’янської райдержадміністрації Владислава Ярцева та екс-заступника начальника управління ЖКГ райдержадміністрації Андрія Сидорчука в одержанні хабара у розмірі 50 тисяч гривень", йдеться в повідомленні.

У відомстві наголосили, що прокуратура не погодилася з рішенням суду першої інстанції у зв’язку "з невідповідністю висновків, викладених у вироку, фактичним обставинам справи".

Як відомо, наприкінці квітня Печерський райсуд Києва виніс виправдальне рішення у справі депутата Київради від фракції "БЮТ-Батьківщина" Владислава Ярцева, якого обвинувачували у хабарництві (за попередньою інформацією) на суму 50 тисяч доларів.

Ярцев є депутатом Київради від БЮТ-Батьківщина, а також родичем керівника парламентської фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрія Кожем’якіна.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ