Русанівка і Печерськ залишаться без гарячої води



Фото akak.ru

З 7 по 21 травня ПАТ "Київенерго" проводитиме щорічні гідравлічні випробування теплових мереж в частині Печерського, Голосіївського та Дніпровського районів.

У зв’язку з цим з 18.00 6 травня постачання гарячої води буде припинено на житлових масивах Русанівка, Березняки, Теличка, Звіринець, Липки, Чорна гора, Печерськ, повідомляє прес-служба "Київенерго".

Зокрема, випробування теплових мереж здійснюватимуться у межах вулиць Промислової, Кіквідзе, Чеської, Чигоріна, Щорса, Шовковичної, Круглоуніверситетської, Московської, Кутузова, Банкової, Лютеранської, Ольгинської, Інститутської, Садової, Грушевського, Івана Мазепи, Паркової дороги, бульварів Дружби народів, Лесі Українки, провулків Лабораторного, Госпітального, Козловського, Кріпосного, Кловського узвозу, Арсенальної площі.

Також без води залишаться мешканці Деревообробного провулку, Наддніпрянського шосе, бульвару Дружби Народів, вулиць Ентузіастів, Березняківської, Дніпровської і Русанівської набережних.

Через виявлені пошкодження подача гарячої води може затримуватися на час, необхідний для їхнього усунення, про що "Київенерго" додатково повідомить житлово-експлуатаційні організації (ЖЕО).

Пошкодження підземних трубопроводів із виникненням провалин та викидів води на поверхню може трапитися на вулицях, у садибах, підвалах будинків, де проходять теплові мережі.

У зв’язку з цим киян просять дотримуватися правил безпеки і при виявленні провалин чи появи води або пари на поверхні за жодних обставин не наближатися до них. Компанія просить повідомляти про такі випадки за телефонами: у Дніпровському районі – 566-13-48, 510-68-54, 291-08-47; у Голосіївському та Печерському районах – 528-11-69, 529-88-75, 291-08-47.

Українська правда. Київ

 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ