Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4f9fae94976b9/
Українська правда
Київ

Кияни оплатять відпочинок близько 30 тисяч дітей

01.05.2012  12:36

Майже 30 тисяч юних киян, що мають пільгові категорії, матимуть можливість оздоровитися та відпочити цього літа за рахунок міського бюджету.

Про це повідомляє Головне управління у справах сім’ї.

Крім того, активно проводиться робота із залучення додаткових коштів, що дасть змогу відпочити майже 150 тисячам дітей, повідомляє прес-служба мерії.

Так, на літні оздоровлення і відпочинок планується направити 4890 дітей пільгових категорій віком від 7 до 17 років включно, серед них: вихованці спортивних шкіл та секцій, а також 700 студентів вищих навчальних закладів столиці.

Їх відпочинок буде організовано у Київській, Львівській, Одеській, Запорізькій, Закарпатській, Полтавській, Черкаській областях, а також у південно-західний частині Криму та узбережжі Азовського моря.

Також буде організовано відпочинок дітей у дитячих таборах з денним перебуванням на базі навчальних закладів міста. Зокрема, з 28 травня свою роботу розпочнуть 96 пришкільних таборів для 7 тисяч дітей. Відпочинкова зміна триватиме 18 днів до 21 червня. Загалом протягом літа планується оздоровлення і відпочинок понад 12 тисяч дітей шкільного віку за бюджетні кошти.

Крім того, діти-сироти, які виховуються в школах-інтернатах та закладах профтехосвіти, а також талановиті діти – переможці і лауреати конкурсів та фестивалів, відпочиватимуть у профільних таборах.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.