Кияни оплатять відпочинок близько 30 тисяч дітей


Майже 30 тисяч юних киян, що мають пільгові категорії, матимуть можливість оздоровитися та відпочити цього літа за рахунок міського бюджету.

Про це повідомляє Головне управління у справах сім’ї.

Крім того, активно проводиться робота із залучення додаткових коштів, що дасть змогу відпочити майже 150 тисячам дітей, повідомляє прес-служба мерії.

Так, на літні оздоровлення і відпочинок планується направити 4890 дітей пільгових категорій віком від 7 до 17 років включно, серед них: вихованці спортивних шкіл та секцій, а також 700 студентів вищих навчальних закладів столиці.

Їх відпочинок буде організовано у Київській, Львівській, Одеській, Запорізькій, Закарпатській, Полтавській, Черкаській областях, а також у південно-західний частині Криму та узбережжі Азовського моря.

Також буде організовано відпочинок дітей у дитячих таборах з денним перебуванням на базі навчальних закладів міста. Зокрема, з 28 травня свою роботу розпочнуть 96 пришкільних таборів для 7 тисяч дітей. Відпочинкова зміна триватиме 18 днів до 21 червня. Загалом протягом літа планується оздоровлення і відпочинок понад 12 тисяч дітей шкільного віку за бюджетні кошти.

Крім того, діти-сироти, які виховуються в школах-інтернатах та закладах профтехосвіти, а також талановиті діти – переможці і лауреати конкурсів та фестивалів, відпочиватимуть у профільних таборах.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ