"Київенерго" витратить чверть мільярда на підготовку до зими


ПАТ "Київенерго" інвестує понад 242 мільйона гривень у підготовку енергокомплексу столиці до опалювального сезону 2012/2013.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

За ці кошти фахівці "Київенерго" проведуть капітальні та поточні ремонти енергоблоків, котлів та іншого обладнання ТЕЦ-5, ТЕЦ-6, станцій теплопостачання, котелень, теплових пунктів, сміттєспалювального заводу "Енергія".

Зокрема, на ТЕЦ-5 будуть проведені капремонти енергоблоку №2 і одного водогрійного котла, середній ремонт енергоблоку №3, поточні ремонти енергоблоків №1, 4 і чотирьох водогрійних котлів. На ТЕЦ-6 капремонт очікує на енергоблок №2 і один водогрійний котел, поточний ремонт – на енергоблок №1 і п'ять водогрійних котлів.

Також будуть відремонтовані обладнання підстанцій, відновлено пошкоджені кабельні та повітряні лінії електропередач, йдеться вповідомленні прес-служби.

Як відомо, 23 квітня "Київенерго" розпочала гідравлічні випробування тепломереж, які дозволять виявити і усунути "тонкі місця" на мережах.

Крім того, капітальні ремонти і реконструкція очікують теплові мережі на Борщагівці, Теремках, Подолі, Куренівці, Солом'янці. Загалом планується замінити близько 50 км трубопроводів централізованого опалення та мереж гарячого водопостачання.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ