У Попова обіцяють, що Гостинний двір після реконструкції не зміниться


Зовнішній вигляд та висотність будівлі Гостинного двору, що на Контрактовій площі, 4, у Подільському районі, залишаться без змін.

Про це повідомив заступник голови КМДА Михайло Кучук, коментуючи рішення Київради від 26 травня 2012 року про проведення реконструкції Гостинного двору.

"Ніхто не збирається змінювати зовнішній вигляд чи висотність Гостинного двору. Це зазначається в проекті реконструкції та неодноразово озвучувалося автором проекту реконструкції, архітектором і депутатом Київради Андрієм Миргородським. Зі свого боку міська влада уважно слідкуватиме за проходженням робіт, аби не допустити незаконних дій на цьому об’єкті", – підкреслив чиновник.

Він додав, що наразі на об’єкті працює спеціальна техніка, за допомогою якої будуть взяті проби ґрунту. Ця умова є необхідною для розробки проекту реконструкції.

У прес-службі КМДА наголосили, що будівля Гостинного двору знаходиться у державній власності, зокрема у власності Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ