У Києві затримали педофіла


Правоохоронці Голосіївського райуправління затримали 34-річного киянина, який упродовж тривалого часу зваблював маленьких дівчат та примушував їх вступати з ним у статевий акт неприроднім шляхом.

Наразі виявлено два таких епізоди, які мали місце в Солом’янському та Голосіївському районах столиці. Одній дівчинці було 10 років, другій – 11, повідомляє прес-служба міліції.

"Схема, за якою діяв злочинець, завжди була однаковою. Відслідковував дітей біля школи, йшов за ними, заходив слідом до під’їзду, діставав ніж, приставляв дитині до шиї і змушував підійматися на останній поверх… Усі свої дії він знімав на мобільний телефон", йдеться в повідомленні.

У своїх злочинах чоловік зізнався. Пояснити свої бажання не зміг.

Варто відзначити, що збоченець мав гарну роботу, одружений і виховує двох неповнолітніх дітей.

Проти зловмисника порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 153 ККУ: "Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприроднім способом", що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 8 до 12 років.

Фото прес-служби міліції 

Міліція звертається до людей з проханням уважно придивитися до портрета злочинця. Є версія, що постраждалих від нього було більше. Якщо вам щось про це відомо, просять повідомити про це за телефонами: 525-10-87, 525-04-04, (098) 350-33-33.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ