Безпритульних псів розстрілюють і замуровують у підвалах?


У столиці продовжують вбивати собак. З початку тижня близько десятка киян повідомили про винищення бродячих псів, пише "Сегодня".

"Біля нашого будинку (вул. Алматинська, 56) уже 2 роки живе собака — Соня. Ми її всім двором годуємо й навіть возили до ветеринара, коли її вкусив кліщ. Її трьох 2-місячних щенят учора хтось отруїв: приніс їм кашу з отрутою, і вони загинули. Потім прийшла робітниця нашого ЖЕКа, поклала їх у білий пакет і закопала прямо у дворі", — розповіла жителька будинку Олександра Баєва.

У вівторок у дворі будинку №29 на вул. Багговутівській невідомі люди отруїли двох дорослих стерилізованих собак.

"Намагалися врятувати їх, відвезли у ветеринарний госпіталь на Саксаганського, 44. На жаль, не вийшло. Руда вмерла в машині, а Чорнуха — на операційному столі", - розповів житель будинку Сергій.

На вул. Березняківській, 22 і на вул. Салютній біля "Експоцентра" невідомі взагалі замурували собак у підвалах і залишили вмирати з голоду.

"На початку тижня троє людей повідомили нам про цькування собак у різних районах. Трохи раніше в Оболонському і Голосіївському районах собак навіть розстріляли. Усього з початку року до 11 квітня ми виявили 17 убитих безпритульних", — сказала заступник директора Центру ідентифікації тварин Світлана Васильєва.

Жителі Алматинської вважають, що щенят отруїли працівники їх ЖЕКа.

"Коли минулого разу труїли щенят, кашу їм приносила робітниця ЖЕКа. Ми її бачили", — сказала Баєва.

У ЖЕКові все заперечують, мовляв, вони зараз ніяк не борються з собаками.

Так само ЖЕК заперечує і причетність до вбивства собак по вулиці Багговутівській.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ