На Київщині відсвяткують День танцю



Фото з сайту парку

29-30 квітня у Центрі культури та історії Древньої Русі "Парк Київська Русь" пройде спеціальна хореографічно-театралізована програма до Всесвітнього дня танцю – "Слов’янські танці".

Як повідомляють організатори, на сцені виступатимуть танцювальні колективи різних напрямків, за чим можна буде прослідкувати всю історію танцю – від прадавніх його форм – хороводів, до сучасного хіп-хопу.

Гості Парку зможуть покружляти у запальних хороводах, як це робили древні слов’яни, чи отримати майстер-клас від знаних хореографів із більш сучасних і складних видів танцю.

Для дітей організують середньовічні ігри та розваги на дитячому майданчику, катання на поні, майстер-класи ліплення з глини та з виготовлення ляльки-мотанки.

Дорослі у цей час зможуть постріляти з лука, пометати сокиру, списи чи ножі у середньовічному тирі, послухати пророкування від волхвині, покататися на конях.

29 квітня за сприятливих погодних умов в рамках Турніру повітряних витязів над Парком літатимуть повітряні кулі, і кращі представники аероспорту боротимуться за ключ від Дитинця Києва.

Вхід для дорослих 40 гривень, для пенсіонерів – 20 гривень. Школярі зі всієї України мають змогу відвідати захід безкоштовно.

Парк знаходиться у с. Копачів Обухівського району Київської області (34 км від Києва). Дістатися до парку можна маршрутним автобусом від станції метро "Видубичі" (зупинка знаходиться біля супермаркету "Фуршет"). Маршрутка відправляється о 10.00, 12.00, 14.00, 16.00. Вартість квитка: 20 гривень.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ