Попов обманув столичних активістів?


Голова Київської адміністрації не виконує своїх обіцянок, даних столичним активістам.

Про це у блозі на Українській правді пише Єгор Соболєв.

"Після захоплення кабінету голови КМДА він публічно пообіцяв задовольнити вимоги, з якими ми прийшли під Київраду. (Усі, окрім вимоги про відмову від охорони Київради та оприлюднення поіменних результатів усіх голосувань). Потім його заступник Михайло Кучук запросив нас, щоб урочисто повідомити, що більшість проектів рішень вже підготовлені і скоро нам буде щастя.
І ось завтра Київрада. В її порядку денному лише одна з десяти вимог", - написав блогер.

За його словами, влада спромоглася внести в порядок денний лише вимогу по Пейзажці, де рішення суду про повернення землі громаді треба закріпити рішення Київради.

"Це приємно, але усі інші пропозиції команди Олександра Попова за три тижні не змогла донести до Київради", - відзначив Соболєв.

Як відомо, 5 квітня 12 активістів захопили кабінет Попова. Згодом вони висунули 10 вимог до влади, які Попов обіцяв виконати.

Серед вимог:

1. Скасувати виділення під забудову дитячого майданчику на вулиці Гоголівській, 7, державний акт та визнати це місце сквером.

2. Скасувати виділення під забудову землі на вулиці Маяковського, 40-52 та визнати це місце сквером.

3. Припинити вирубку Святошинського лісу біля проспекту Перемоги, 139 та визнати це місце сквером.

4. Скасувати виділення під забудову землі на Пейзажній алеї у відповідності до рішення суду та відмінити державний акт.

5. Скасувати виділення під забудову землі на Гончара 17/23 та 21, державний акт та договір оренди, та визнати це місце сквером.

6. Припинити вирубку дереав на Багговутівський, 4 а, скасувати виділення під забудову та визнати це місце сквером.

7. Визнати зеленою зоною місцевість на перетині Нагірної/Нагірного провулку.

8. Скасувати усі виділення землі в Павлівському сквері та на Обсерваторній гірці з поверненням громаді дитячого санаторію "Салют".

9. Відкликати касаційну скаргу КМДА до ВАСУ про внесення до земельного кадастру як особливо цінних земель буферної зони Софії.

10. Скасування заборони на вхід громадян до Київради та КМДА та відкриття усіх результатів поіменних голосувань Київради.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ