З центру Києва прибрали 146 рекламних носіїв


Історичний центр Києва продовжують очищати від зовнішньої реклами. Станом на 25 квітня в центральній частині столиці демонтовано 146 рекламних носіїв, повідомили у Головному управлінні з питань реклами КМДА.

Загалом обіцяють прибрати 543 конструкції.

"Центр Києва без реклами виглядає значно краще. Нарешті столиця відновлює свою привабливість: на Софіївській або Михайлівській площах зараз можна побачити гарну міську перспективу і архітектурні пам’ятки, а не рекламні щити", – сказав заступник голови КМДА Олександр Пузанов.

Він додав, що усі дозволи на розміщення реклами в історичному центрі були видані у 2007-2010 роках, коли тодішнє керівництво міста не дуже переймалося створенням комфортного міського середовища.

"Проте діюча Концепція розвитку зовнішньої реклами передбачає раціональне планування рекламної інфраструктури із врахуванням містобудівних умов, історичних та природно-географічних факторів", - сказав Пузанов.

Одночасно з тим, зазначають в управлінні, триває робота з демонтажу нелегальної реклами – вивісок, щитів та інших, що не мають діючих дозволів.  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ