Росіяни приїдуть до Києва протестувати проти абортів



Фото з Facebook організації

27 квітня Міжнародний рух проти абортів "Воїни життя" проведе серію пікетів за заборону абортів в Україні.

Так, о 8.00 у Києві почнеться акція протесту проти вбивств внутрішньоутробних дітей біля входу в медичний центр "Сіті-Клінік", а в 12.00 акція продовжиться біля Верховної Ради.

За словами організаторів, тільки згідно з офіційною статистикою Міністерства охорони здоров'я, у 2011 році в Україні було зроблено більш 156 тисяч абортів (громадські організації говорять про 226 тисяч абортів).

"І це при тому, що статистика враховує далеко не всі види "послуг" по винищуванню дітей: найчастіше враховуються лише хірургічні аборти в державних клініках. Майже не врахований такий вид дітовбивств як медикаментозні аборти на ранніх строках. Нерідко можна почути, що за останні 20 років абортами було вбито 40 мільйонів дітей – число, порівнюване з населенням усієї країни", - розповіли організатори.

Активісти православного руху "Воїни життя" почали свою діяльність в 2006 році у Санкт-Петербургові.

Члени організація займаються як просвітницькою діяльністю (лекції у ВНЗ і школах), так і активно виражають свою громадську позицію щодо законності абортів.

Головною ідеєю Руху є неприйняття позиції нинішнього законодавства багатьох країн щодо визнання абортів формою медичної допомоги. "Воїни життя" називають аборти дітовбивствами й вимагають заборонити їх законодавчо.

Організація некомерційна й існує на пожертвування її активістів і однодумців.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ