У Києві презентували квиток на Євро-2012. ФОТО



23 квітня на НСК "Олімпійський" відбулась презентація квитка на Євро-2012.

Про це повідомляє ІЦ "Україна-2012".

Квитки виконані у фіолетово-синіх тонах, на кожному з них буде позначено ім’я та прізвище замовника, який його викупив.

За словами директора турніру Маркіяна Лубківського, відповідальність за поведінку людей, які проходитимуть з іменним квитком, буде нести людина, чиє прізвище вказано на квитку. Адже одній людині в руки видавали по 4 квитки на один матч. 

Лубківський додав, що паспортного контролю під час матчів Євро-2012 не буде, проте стюард матиме право в певних ситуаціях вимагати документ, який засвідчує особу. 

Так виглядатиме квиток на матч. Фото ІЦ "Україна-2012"

"Масової перевірки паспортів на стадіонах не буде. З іншого боку перевірятимуть вибірково, якщо вболівальник поводить себе підозріло або неадекватно.  Вказане прізвище на квитках Євро означає, що ця людина несе відповідальність за поведінку своїх родичів і друзів, яким вона подарувала перепустку. Ясна річ, замовник квитка не зобов’язаний вести за руку цих трьох друзів, але їм рекомендуємо взяти з собою посвідчення особи", - сказав він.

Лубківський наголосив, що навіть якщо прізвище на квитку і посвідченні особи не збігається, якщо нема серйозних порушень – вболівальника пропустять на арену. 

"Серйозним приводом для перевірки може стати виклична поведінка, або ж коли на квитку не буде зчитуватись штрих-код, тобто якщо людина йде по фальшивому квитку", - пояснив Лубківський. 

Квиток на матчі Євро-2012 матиме шість-сім ступенів захисту, а в основі його дизайну – символіка майбутнього чемпіонату. Одним з захисних елементів перепустки вважається його іменний статус. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ