У Києві вшанують ліквідаторів аварії на ЧАЕС


Наприкінці квітня у столиці пройдуть скорботні заходи з вшанування пам’яті померлих та постраждалих внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС.

Так, 24 квітня о 12.00 відбудеться мітинг-реквієм біля пам’ятного знаку жертвам Чорнобильської катастрофи в Оболонському районі на вул. Малиновського.

25 квітня о 14.00 у Національному музеї "Чорнобиль" проведуть панахиду та мітинг-реквієм за жертвами Чорнобильської катастрофи у Подільському районі.

26 квітня з 00.55 до 01.35 відбудеться поминальний молебень та покладання квітів до Меморіального кургану героїв Чорнобиля, що на території церкви Св. Архангела Михаїла УПЦ МП та пам’ятного знака "Воїнам Чорнобиля" по просп. Миру, 16.

26 квітня о 10.00 проведуть мітинг-реквієм біля пам’ятного знаку "Пам’яті жертв Чорнобиля" у Деснянському районі на вул. Ніколаєва-Бальзака.

Також відбудеться "Ритуал пам’яті" з покладанням квітів до пам’ятних місць у Шевченківському районі, а саме: "Коло Пам’яті", "Курган Могила" та Молебень в пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи о 12.00 за адресою вул. Нагірна, 6.

У Солом′янському районі відкриють алею "Пам′яті та вшанування Героїв ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС" у сквері на розі вулиць Клименка та Головка.

Також о 12.00 відбудеться мітинг-реквієм на території Меморіального комплексу "Жертвам Чорнобильської катастрофи" з поминальним обідом у Святошинському районі на перетині просп. Перемоги та вул. Чорнобильської.

Покладуть квіти і до пам’ятного знаку, який вшановує подвиг учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС у Дарницькому районі о 14.00 на вул. Вербицького,11.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ