На Русанівці невідомі трощать вікна машин



Фото drive2.ru

Останнім часом на Русанівці почастішали випадки пошкодження автомобілів. У нічний час невідомі розбивають скло у машинах.

Про це "Українській правді. Київ" повідомили місцеві мешканці.

"Біля будинку №6 по Русанівській набережній за останні 2 месяці розбили скло у 5 машинах. На минулому тижні знову розбили стекло в машині і зняли номери. Міліція нічого не робить", - розповів місцевий житель Андрій.

Водночас як повідомила помічник керівника Дніпровського райуправління міліції Олена Василяка, наразі міліція розслідує усі факти пошкодження авто.

"Останнім часом до нас надходило декілька заяв про биття скла. Було кілька випадків про крадіжку. По Русанівській набережній – 5 випадків, з них в одному випадку вкрали речі з машини. За цим випадком порушена кримінальна справа, в інших випадках проводяться оперативно-розшукові заходи, опитують потерпілих", - сказала вона.

Василяка додала, що такі злочини не розкриваються дуже швидко, іноді потрібні тижні, а то і місяці.

"Але вже сьогодні ми маємо результат. Цього року ми вже затримали 3 особи, які на Русанівці розбивали скло і крали речі", - сказала помічний керівника Дніпровського райуправління.

За її словами, на такі злочини в основному йдуть судимі, які не хочуть іти працювати і шукають легкого заробітку.

"Такі люди не можуть пройти повз авто. А автомобілісти ще й часто провокують злодіїв, залишаючи дорогі речі на видному місці", - сказала Василяка.

Як відомо, у ніч на 20 квітня в Солом'янському районі прокололи шини 30 автомобілів. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ