Хостели Києва: тісно, недорого, з Wi-Fi



Напередодні Євро-2012 власники столичних готелів, костелів, кемпінгів вирішили просто нажитися на любителях футболу. Під хостели забирають навіть гуртожитки в студентів, а за намет і спальник деруть по 50 євро.

Однак, є у столиці місця, де туристи можуть оселитися досить бюджетно, пише портал "В городе".

Хостелів у Києві сотні, однак жити не надто дорого можна навіть в центрі столиці.

Dream Hostel (вулиця Червоноармійська, 47). Тут є кімнати на вісім-десять осіб (за 7 євро за ніч ви зможете поспати на двоповерховому ліжку з кондиціонером і приліжковим світильником) і кімнати на чотири особи (за 40 євро за ніч вам запропонують номер з великим двоспальним ліжком, двома маленькими диванчиками, комодом, кабельним телебаченням і кондиціонером).

Dream House (Андріївський узвіз, 2д). Тут є звичайні восьмимісні номери з двоповерховими ліжками, індивідуальними світильниками, кондиціонерами, столами і душем на поверсі (85 гривень за ніч зараз і 420 – в період Євро), аналогічні восьмимісні номери, але з санвузлом (95 гривень), шестимісні кімнати з душем на поверсі (100 гривень зараз і 577 під час чемпіонату), чотиримісні кімнати з такими ж умовами і двома двоспальними ліжками (115 гривень зараз і 630 в період Євро), двомісні номери з санвузлом на поверсі (320 гривень за кімнату зараз і 1800 через півтора місяці ) і просто в номері (450 гривень з двох осіб зараз і 2300 під час Євро).

"Хостел Київ" (вулиця Пушкінська, 5). Цей заклад знаходиться в самому центрі столиці. Тут вам запропонують 12-місний номер з двоповерховими ліжками за 145 гривень з людини на добу, восьмимісний номер за 156 гривень, чотиримісну кімнату за 170 гривень, тримісну за 180 гривень, двомісний номер економ-класу (з двоповерховим ліжком) за 420 гривень, двомісний номер з двоспальним ліжком за 460 гривень, а також одномісний номер за 380 гривень на добу.

У всіх варіантах санвузол знаходиться на поверсі. Рушники та постільну білизну тут міняють один раз на п'ять діб, а ось прибирання проводиться щодня.

Хостел Святої Софії (Георгіївський провулок, 2). Це невеликий хостел в центрі міста, в якому є шестимісні (десять євро з людини за ніч) і двомісні (30 євро) номери з двоповерховими ліжками, тумбочками, шафами і безкоштовним Wi-Fi.

Хостел Святої Софії 

Хостел "Ярослав" (вулиця Ярославська, 10). Тут є чотиримісні (120 гривень на добу), двомісні (140 гривень) і одномісні (180 гривень) номери. Тут є безкоштовний Wi-Fi, кухня, на якій можна готувати, місце для зберігання багажу і пральна машинка.

"Ярослав" 

"Парк Хостел" (провулок Задорожний, 5). Цей заклад знаходиться в Голосіївському районі і пропонує своїм постояльцям восьмимісні (80 гривень на добу зараз і 440 в період Євро-2012), шестимісні (110 гривень зараз і 455 під час чемпіонату), чотиримісні (130 гривень зараз і 490 під час Євро), двомісні (150 гривень зараз і 615 в період чемпіонату) номери.

Тут є безкоштовний Wi-Fi, мікрохвильова, холодильник і пральна машинка. Однак, у цьому хостелі заборонено курити.

"ARS-хостел" (вулиця Печенізька, 16). Ви можете оселитися в восьмимісних (90 гривень на добу), тримісних (140 гривень), двомісних (280 гривень за кімнату) номерах. У вартість входить безкоштовний Wi-Fi, супутникове телебачення, мікрохвильова пічка, праска і прасувальна дошка, холодильник, зручний фен для сушіння волосся, шафки для речей, телефон, місце для зберігання багажу, сейф, а також газети, журнали і книги.

ARS-хостел 

Хостел "Капітал" (вулиця Ярославська, 10). У цьому хостелі є чотиримісні (170 гривень за ніч з особи), тримісні (500 гривень за кімнату) і двомісні (360 гривень за кімнату) номера. Тут немає двоповерхових ліжок, а в кожній кімнаті є безкоштовний Wi-Fi, кабельне телебачення і кондиціонер. Куріння в хостелі заборонено.

Хостел "Старий Київ" (вулиця Обсерваторна, 6). Проживання в 16-місцевому, 12-місцевому, десятимісні і п’ятимісному номері коштує 80 гривень за ніч з особи. Тримісна та двомісна кімнати обійдуться в 250 гривень за номер. У вартість проживання входить користування пральною машинкою, Wi-Fi, телевізором, безкоштовним паркуванням, камерою зберігання речей. А також тут подають безкоштовний чай і каву.

Варто відзначити, що в період проведення Євро-2012 ціни в усіх столичних готелях зростуть у кілька разів, однак не всі вони готові вже зараз озвучити свій новий прайс. Однак, як видно, вибір тимчасового житла в Києві досить широкий.

Фото порталу "В городе" 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ