"Картку киянина" видаватимуть одну на сім'ю


Обіцяні вдадою картки киянина дістануться не всім. Тільки хтось один з родини зможе оформити на себе карку киянина і скористатися нею. 

Про це в прямому ефірі телеканалу "Київ" повідомив директор КП "ГІОЦ" Станіслав Каплуненко, пише Кievpress.net.

"Усі родини поступово одержать ці картки. Хочу запевнити, що їх вистачить усім, тому не варто дзвонити й записуватися в чергу. Їх будуть видавати кожній такий родині", - сказав Каплуненко.

За його словами, кожний член багатодітної родини зможе одержати картку. Але видавати її будуть із розрахунку одна на родину. А вже у самій родині повинні вирішити, на чиє ім'я буде оформлена картка – на ім'я батька чи матері.

Крім того, користуватися картою зможе тільки один член родини. Карту також не можна буде передавати нікому з родичів чи знайомих, адже вона персональна – на ній зазначені прізвище ім'я власника, фото, підпис.

"На жаль, лише один член родини зможе користуватися картою. Той, на кого вона була зареєстрована", - відзначив директор КП "ГІОЦ".

Він також розповів, що картка буде видаватися строком на 5 років. Якщо вона буде загублена власником, скористатися нею ніхто інший не зможе.

Як відомо,на сьогоднішній день у столиці проживає 3 тисячі 515 багатодітних родин, які мають право на одержання "Картки киянина" у першу чергу.  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ