Прогулятися Києвом можна, не виходячи з дому



Компанія Google запустив сервіс "Street View" (перегляд вулиць) для 5 міст України. Відтепер віртуальну прогулянку можна зробити у Києві, Донецьку, Львові, Одесі та Харкові, йдеться в офіційному блозі Google.

"Міста доповнять колекцію панорамних зображень вулиць, пам'яток та історичних об'єктів понад 30 країн світу. Режим Перегляду вулиць також працює на мобільних картах і в сервісі Google Планета Земля.

У Києві можна "погуляти" довкола та на території Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври, Хрещатиком, Андріївським узвозом, Софійською площею.

Вид на Лавру

Для того щоб подивитися панорамні зображення вулиць, потрібно або максимально наблизити мапу або ж перетягнути помаранчевого чоловічка з лінійки масштабу на вулицю, що вас зацікавила, після цього ви зможете почати свою віртуальну прогулянку.

Кудрявський спуск

"Тепер ви сміливо можете призначати зустрічі друзям в незнайомих місцях, не боячись загубитися; оцінити вигляд і околиці готелю, в якому збираєтесь зупинитися, або ж вибрати пам'ятки, які ви плануєте відвідати в майбутніх мандрівках. І все це – не виходячи з дому", йдеться в повідомленні.

Щоправда, не всі вулиці виглядають так, як насправді. Наприклад, Андріївський узвіз сьогодні розритий-перекопаний

Панорами також з'являться в Навігації Google для смартфонів на базі Android – користувачі зможуть безпосередньо з мобільного телефону подивитися, як виглядають повороти, складні розв'язки і пункт призначення.

Перегляд вулиць – це не тільки панорамні зображення українських вулиць, а й віртуальні прогулянки найцікавішими місцями планети. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ