Президент "Київміськбуду" намилився у Верховну Раду


Президент ХК "Київміськбуд" та депутат Київради Михайло Голиця має намір брати участь у виборчій компанії до Верховної Ради по мажоритарному округу.

Про це заявив 19 квітня, повідомляє прес-служба компанії.

"Я з 1981 року працюю в системі столичної адміністрації, 12 років був заступником голови КМДА, 5 скликань поспіль мене обирали депутатом Київради. Впродовж цього часу за моєї безпосередньої участі у Києві збудовані мільйони квадратних метрів житла, поліклініки, дитячі садки, школи. Найкращі об'єкти, які я курував – це Бессарабський квартал та НСК "Олімпійський", - похвалився Голиця.

"Але все має свій початок і своє завершення. Є багато інших проектів, які треба реалізувати вже на іншому рівні. Життя продовжується. В майбутньому я планую займатися законодавчою діяльністю, а тому братиму участь у виборах до Верховної Ради по мажоритарному округу цього року", - додав він.

При цьому Голиця наголосив, що кадрові рішення Холдингової компанії приймаються на загальних зборах акціонерів, які відбудуться 25 квітня. Після зборів планується провести прес-конференцію, на якій озвучать кадрові ротації.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ