Ведучий програми з Поповим каже, що чиновника оббрехали


Ведучий програми "Столиця з Олександром Поповим" Сергій Дойко обурений інформацією про ляп голови КМДА у прямому ефірі.

Про це він сказав у коментарі "Сегодня".

"За більш ніж 15 років роботи в радіо- і тележурналістиці я, звичайно ж, розумів, що політика – брудна справа. Але щоб наскільки тупо й незграбно оббрехати програму, яку я веду... У мене тут просто немає слів", - заявив Дойко.

"Не знаю, у якому післяпасхальному стані це писалося авторами цього невідомого сайту (lumpeny.com), але в замітці, крім прізвищ і імен, ніщо не відповідає дійсності", - додав він.

Дойко наголосив, що програма з Поповим виходить по понеділках, тож у четвер (12 квітня) просто не могла бути в ефірі.

"Розповідь про нібито питання слухача англійською мовою й нібито відповіді Олександра Попова також на англійському, який голова КМДА нібито дав слухачеві в ефірі, взагалі ніякої критики не витримує. По-перше, таке питання в ефірі пролунати просто не могло. Чому? Тому що я такого питання не пам'ятаю!", - сказав Дойко.

Як повідомлялося раніше, черговий випуск програми "Столиця з Олександром Поповим" на телеканалі "Київ" нібито ледь не закінчився конфузом.

За інформацією сайту "Lumpeny.com", Попов на запитання глядача "Who is on duty today?" (Хто сьогодні черговий?), нібито після роздумів відповів: "Yes".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ