Попов хотів похвалися знанням англійської. Але не вийшло?


Черговий випуск програми "Столиця з Олександром Поповим" на телеканалі "Київ" ледь не закінчився конфузом.

Голова КМДА, як з'ясувалося, не володіє навіть азами шкільної програми з англійської мови, повідомляє сайт "Lumpeny.com".

У прямому ефірі 12 квітня Попов відповідав на питання телеглядача, який додзвонився до студії, про готовність адміністрації міста до проведення Євро-2012.

"Відповідь була розгорнута і розлога. Після уточнення про те, в якому обсязі самі чиновники володіють англійською мовою, Попов розповів про внутрішню директиву для чиновників всіх рангів, про тісну роботу з лінгвістами Інституту мовознавства ім. О. Потебні АПН України, в розробці україно-англійського словника-розмовника, приуроченого до Євро-2012", йдеться в повідомленні.

Однак телеглядача ця відповідь не задовольнила, і він переадресував своє запитання особисто Попову, запитавши: "Who is on duty today?" (Хто сьогодні черговий?), на що столичний градоначальник після невеликих роздумів відповів ствердно: "Yes".

На допомогу Попову прийшов ведучий, який став нарікати на технічні проблеми зі зв`язком і продовжив передачу.

"У телеверсії звіту про передачу цей фрагмент був відсутній", відзначив сайт.

Варто нагадати, що сайт "Lumpeny.com" на чолі з таким собі Олексієм Дурнєвим має жартівливий формат. Тож наразі невідомо, чи спраді цей епізод мав місце в телеефірі.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ