У Києві пройде письменницький автопробіг


23 квітня, у Всесвітній день книги, у Києві відбудеться традиційний письменницький автопробіг під гаслом: "Ударимо автопробігом по безкнижжю та нехлюйству!".

П’ятий рік поспіль літератори відзначать цей день, проїжджаючи в екіпажах автомобілів з прапорами вулицями Києва, повідомляють організатори.

Цього року до автопробігу долучаються такі письменники та поети: Брати Капранови, Максим Кідрук, Сергій Пантюк, Ксенія Ковальська, Антон Кушнір, Анатолій Дністровий, Олег Коцарев, Світлана Поваляєва, Артем Полежака та інші.

Автопробіг розпочнеться о 12.00 на Контрактовій площі з вручення премії "Дебют року" за версією книжкового порталу "Друга читача". У цей же час відбудеться перформанс "16 лимонів для Януковича" від українських письменників.

О 13.00 учасники акції зустрінуться на вул. Хрещатик, 44, на місці колишньої книгарні "Знання", щоб покласти вінки до місця загибелі книгарні та провести жалобний мітинг.

О 13.40 на вул. Саксаганського, 22, привітають з Днем народження книгарню "Масква".

Маршрут автопробігу пролягатиме вулицями: Сагайдачного, Володимирський узвіз, Хрещатик, Велика Васильківська, Саксаганського...

Акредитованим журналістам за необхідності надається місце в автомобілях супроводу.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ