Реконструкція проспекту Перемоги коштуватиме 400 мільйонів


Одну з найважливіших магістралей столиці – проспект Перемоги – скоро почнуть реконструювати. На даний час проект знаходиться на експертизі. Його загальна вартість оцінюється в 400 мільйонів гривень.

Про це в прямому ефірі телеканалу "Київ" повідомив гендиректор КК "Київавтодор" Георгій Глінський, пише Кievpress.net.

"На сьогодні розглядається можливість фінансування проекту реконструкції дороги, адже з 1980 року магістраль жодного разу капітально не реконструювали. Сам проект вже на стадії завершення, він зараз знаходить на експертизі. Його вартість – 400 мільйонів гривень. Мова йде не тільки про заміну покриття, це також заміна бар'єрної огорожі, пішохідних переходів, а найголовніше – це вирішення проблеми шляхопроводів, які знаходяться біля метро "Нивки" і метро "Святошин", - розповів Глінський.

Крім того, він повідомив, що на останніх нарадах, які проходили в мерії, розглядався перелік об'єктів, які слід відремонтувати.

"Зараз головне завдання для нас – завершити ті об'єкти, які ми на сьогоднішній день робимо, а саме вул. Бажана та вул. Горького. Ці проекти вкрай важливі для Києва", - зазначив гендиректор "Київавтодору".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ