Музей сучасного мистецтва запрошує на "Свято дівчат"



Фото firtka.if.ua

З 20 по 22 квітня у Музеї сучасного мистецтва пройде виставка японських ляльок, традиційного японського одягу, а також унікальних авторських ляльок від видатних українських лялькарів.

Про це повідомляє Кievpress.net.

Як зазначили в музеї, свято орієнтоване на сім'ю, на дітей і їх батьків. Крім того, співробітники хочуть познайомити з творами лялькового мистецтва архітекторів, дизайнерів інтер'єру, декораторів.

Свято "Хінамацурі" – це не тільки можливість дізнатися нове про японську культуру та традиції, а й можливість у рамках проекту побачити нові твори лялькового мистецтва, познайомитися з українськими художниками-лялькарями, взяти участь у цікавих майстер-класах.

Виставка працюватиме три дні, кожен з яких стане святом лялькового та флористичного мистецтва.

20.04 – "Хіна-мацурі". Зустріч з творами лялькового мистецтва. Майстер-класи з професіоналами-лялькарями. Прес-конференція для ЗМІ.

21.04 – "День майстрів". Знайомство з майстрами-лялькарями, теддіст. Участь у майстер-класах з каліграфії, фурусікі, орігамі, екібані, виготовленню листівок (японські техніки), хана-мусубі (плетіння). А також майстер-шоу від українських лялькарів.

22.04 - "Свято ляльок". Продовження майстер-класів. Концерт до "Свята дівчаток". Дефіле дитячої моди від японських дизайнерів. Промофільм про Японію.

Вхід на виставку для дорослих – 50 гривень, для дітей – 15 гривень.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ