На Великдень киян здивують чотириметровою писанкою


15 квітня киянам покажуть Великодні вистави та величезну писанку.

Так, о 13.00 на майданчику перед будівлею Київської адміністрації, що на вул. Хрещатик, 36, киян зустрічатиме військовий духовий оркестр та ансамбль "Арс-Нова" з "Великодніми дзвонами", повідомляє прес-служба мерії.

Крім того, під час заходу відбудеться презентація диво-писанки розміром 4 метри заввишки, яку розписували київські художники разом з відомою писанкаркою Оксаною Білоус. Це одна з тих величезних писанок, що з 15 березня у рамках Всеукраїнського фестивалю писанок подорожують Україною та розписуються місцевими художниками.

Також, як повідомили організатори, відвідувачів приємно вразить святкова ігрова вистава за мотивами історичних часів Київської Русі, в якій візьмуть участь актори київських театрів і творча молодь.

На завершення заходу гурт "Козацькі забави" представить свою Великодню програму, яка складатиметься з улюблених українських народних пісень.

Крім того, о 14.00 того ж дня біля ближніх печер Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври відбудеться соціальна акція "Святий день – Великдень" для дітей та молоді з функціональними обмеженнями та їх батьків.

Учасниками акції стануть 50 дітей різних нозологій та їх батьки, а також добровільні помічники на громадських засадах у соціальній сфері Центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Києва.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ