Ахметов про Андріївський: сталася помилка, ми все виправимо


Бізнесмен Ринат Ахметов обіцяє повернути первозданний вигляд зруйнованим фасадам будівель на Андріївському узвозі.

Про це йдеться в заяві Ахметова, поширеній його прес-службою у середу.

"Андріївський узвіз - це символ Києва, його історія, і я вдячний всім, хто не залишився байдужим до виниклої проблеми", - зазначив "регіонал".

"Компанія ЕСТА, вивчивши думки киян, вирішила відмовитися від будівництва ділового центру ще в березні", - повідомляє бізнесмен.

"На жаль, після цього рішення були допущені дві грубі помилки. По-перше, дії компанії не були скоординовані. По-друге, вони не були роз'яснені громадськості. Таким чином, головні принципи СКМ - відкритість і прозорість - були порушені", - заявив Ахметов.

"Я обіцяю, що компанія СКМ поверне первозданний вигляд зруйнованим фасадам. Крім того, ми допоможемо місту у відновленні Андріївського узвозу", - пообіцяв він.

Як відомо, цими вихідними на Андріївському узвозі, де триває реконструкція, заявлена як роботи із відновлення інфраструктури та комунікацій, знесли три історичні будівлі.

Ділянку під новий комплекс віддали одній із фірм, яка входить до групи компаній "СКМ" Ріната Ахметова. Будинок знесли там, де мають збудувати новий склобетонний центр "Андріївський плаза".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ