На Співочому полі пройде виставка тюльпанів


З 21 квітня на території Печерського ландшафтного парку (Співоче поле) відбудеться велика весняна виставка-продаж декоративних рослин, а 28 квітня розпочнеться II міська виставка тюльпанів.

Про це повідомляє прес-служба "Київзеленбуду".

"Основу композицій складають різні сорти тюльпанів, висаджених за "килимовими принципом" – квіти одного сорту займають певну ділянку, розстилаючись наче яскраві килими. Квіткові композиції переплетені українськими мотивами Петриківських розписів.  У парку представлено сорти тюльпанів, різні за часом цвітіння, щоб відвідувачі могли довше помилуватися квітами", наголосили у зеленбуді.

Для дітей будуть працювати атракціони, дитячі майданчики, аніматори, а також будуть організовані майстер-класи з татуажу, ліпки, флористики, цікава шоу програма з конкурсами та подарунками.

Для молоді організують веселі конкурси та майстер-класи з гончарства, флористики, а на дорослих чекатиме святкова концертна програма.

Також на території будуть працювати, ресторани швидкого харчування, буде забезпечена охорона громадського порядку та громадські вбиральні. По закінченню виставки – 12 травня – відбудеться музичне вогняне шоу.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ