Попов про Андірївський: так далі не можна


Голова КМДА Олександр Попов вважає неприйнятною ситуацію на Андріївському узвозі у зв'язку зі знесенням будинків.

Про це він повідомив Українським новинам.

"Насправді так далі не можна. Ми говоримо про серйозні плани. І оці от ситуації, вони зводять нанівець усі зусилля", - сказав Попов.

Він зазначив, що для вжиття містом яких-небудь заходів буде проведена нарада з містобудівною радою.

"Я думаю порадитися зі членами містобудівної ради, і, швидше за все, ми звернемося до уряду із пропозицією повернути місту всі повноваження з питань містобудування, які ми мали", - сказав Попов.

Він також зазначив, що низка рішень, які, на його думку, є помилковими, були прийняті попередньою владою й місто робить усе можливе, щоб ці питання врегулювати.

Тим часом у партії "УДАР" називають актом вандалізму знищення будинків на Андріївському узвозі і у зв’язку з цим звернулися до прокуратури Києва щодо правомірності знесення будівель.

Також партія має намір наполягати  на створенні Тимчасової комісії з перевірки законності землевідводів у заповіднику "Стародавній Київ".

Як повідомлялося, Група ЕСТА спростовує знесення історичних будинків на Андріївському узвозі в Києві в рамках будівництва офісного комплексу, заявляючи, що знесені будівлі побудовані в 1978 році.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ