За скандальну забудову на Гончара візьмуться після Пасхи


Вищий господарський суд переніс розгляд касаційної скарги Київської адміністрації щодо поновлення заборони на будівництво на вулиці Гончара, 17-23 біля Національного заповідника "Софія Київська" на 17 квітня.

Про це "Українським новинам" повідомило інформоване джерело.

"Розгляд касаційної скарги прокуратури із забезпечення позову (арешт на земельні ділянки на вул. О. Гончара та заборону ТОВ "Інвестиційно-будівельна група" і будь-яким іншим особам, з якими укладено договір на проведення будівельних робіт, здійснювати будь-які дії щодо проведення будівельних і дослідницьких робіт) перенесено на 17 квітня", - процитувало джерело рішення Вищого госпсуду.

Співрозмовник видання уточнив, що слухання перенесено у зв'язку з неявкою однієї зі сторін.

Як відомо, у грудні 2012 року Київська адміністрація заявила про наміри знести споруджуваний житлокомплекс на вулиці Гончара, 17-23 біля Національного заповідника "Софія Київська" у разі визнання судом цього будівництва незаконним.

15 грудня Господарський суд Києва заборонив будівництво житлокомплексу на вулиці Гончара 17-23.

22 листопада Окружний адміністративний суд Києва заборонив ТОВ "Інвестиційно-будівельна група" проводити будівельні та дослідницькі роботи на території цієї ділянки на час розгляду справи по суті.

У травні 2010 року Київрада зобов'язала "Інвестиційно-будівельну групу" припинити будівництво на цій ділянці.

При цьому забудовник, незважаючи на заборону, продовжує будівництво

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ