"Київенерго" вирішила покарати киян через борги водоканалу


Кияни залишилися без води через борги "Київводоканалу" за електроенергію. "Київенерго" 10 квітня відключить від енергопостачання насосні комплекси 9 артезіанських свердловин, які обслуговує столичний водоканал.

Як повідомили у прес-службі "Київенерго", станом на 1 квітня борг "Київводоканалу" за світло сягнув 1 мільярд 57 мільйонів гривень.

"Про відключення "Київводоканал" був повідомлений у встановлений законом термін. Таким чином, від енергопостачання відключене насосне обладнання бюветів: на вул. Львівській, 84, на вул. Гаршина, 1, на вул. Саратовській, 22, на вул. Кіквідзе, 34-а, на вул. Шахтарській, 6-а, на вул. Голосіївській, 51/2, на вул. Уманській, 3 та на вул. Кіото, 7", йдеться в повідомленні.

У компанії також наголосили, що подальше накопичення боргів з боку "Київводоканалу" "ставить під загрозу енергопостачання всього водного господарства столиці".

Як відомо, електроенергія необхідна "Київводоканалу" для роботи обладнання водозабірних і насосних станцій, які зокрема, подають воду мешканцям, що живуть вище третього поверху.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ