Попов знайшов альтернативу "передвиборчій гречці"?


Столична влада, згідно з відповідною постановою Кабміну, забезпечить незаможних городян безкоштовними ТВ-тюнерами. Подати відповідні заявки малозабезпечені сім'ї зможуть до 1 серпня.

Про це розповіла начальник Головного управління праці та соціального захисту населення КМДА Тетяна Костюренко, повідомляє Кievpress.net.

"Розроблено зразок заяви. Людина зі своїм паспортом, кодом та пенсійним посвідченням звертається до районного управління праці та соціального захисту населення, і там дають бланк заяви. Люди заповнюють заяву, ми всі ці заяви збираємо, а потім будемо передавати в "Держкомтелерадіо", - розповіла вона.

Якщо раніше повідомлялося, що заявки на безкоштовне отримання цифрових ТВ-тюнерів малозабезпечені українці повинні подати до 1 липня, то на днях, за словами Тетяни Костюренко, було прийнято рішення продовжити цей термін.

"Прийшов лист Міністерства соціальної політики про продовження терміну до 1 серпня, узгоджений з Кабінетом міністрів. Тому я вважаю, що всі встигнуть без черг. Не можна сказати, що хто перший прибіг, той отримає, а хто прийшов через місяць – не отримає. Але всі повинні знати, що будуть видавати один тюнер на сім`ю", - пояснила Костюренко.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ