Киянина посеред білого дня пограбували на $47 мільйонів


На вул. Федорова, 4 четверо невідомих чоловіків, представившись працівниками міліції та пред’явивши посвідчення співробітника внутрішньої безпеки, пограбували молодого киянина на $47 мільйонів.

Як повідомляє прес-служба міліції, надзвичайна подія сталася 6 квітня близько 13 години.

Постраждалий 1972 року народження повідомив у міліцію, що в нього на вулиці насильно відібрали близько 14 кг металу ізотоп міді.

Він вказав прикмети нападників, а також марку та державний номер їх автомобіля.

У результаті проведення оперативно-розшукових заходів міліція затримала шістьох підозрюваних, 1971-1988 років народження, які пересувалися на трьох автомобілях, марок "Крайслер", "Мітсубіши Паджеро" та "Пежо".

У 29-річного затриманого виявлено підробне посвідчення водія на інше прізвище, з вклеєною його фотокарткою, та підробне посвідчення "Служби економічної безпеки".

Інший затриманий, 1983 року народження, як з’ясувалося, перебував у розшуку правоохоронцями Донецької області, також за вчинення пограбування.

Відносно затриманих порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 186 КК (Грабіж).

Осіб затримано, проводиться досудове слідство.

Викрадений ізотоп міді, автомобілі, на яких пересувалися підозрювані, а також підробні посвідчення вилучено, як речові докази. Ринкова вартість згаданої ваги ізотопу міді становить близько 47 мільйонів доларів, відзначили в міліції.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ