11 квітня стартує Великодній ярмарок



Фото kumushka.com

11 квітня о 12.00 в Національному центрі ділового та культурного співробітництва "Український дім" відбудеться відкриття Національного благодійного Великоднього ярмарку.

Під час заходу відбудеться благодійний збір коштів, продуктів та подарунків для дітей-сиріт зі шкіл-інтернатів України, відзначає прес-служба центру.

Під час ярмарку представники Росії, Білорусії, Болгарії, Греції, Грузії, Сербії, Македонії, Молдови, Кіпру і Румунії представлять унікальні традиції та обряди, святкові страви і особливості зустрічі Великодня на території своїх країн.  

Також в Українському домі пройдуть авторські майстер-класи, оригінальне пісочне шоу для дітей і дорослих та майстерня з писанкарства.  

Окрім цього, дітлахів навчать складати дизайнерські Великодні кошики з урахуванням української традиції та з використанням традиційних та сучасних дизайнерських матеріалів.

Фото www.liveinternet.ru

На виставці майстрів образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва будуть представлені сувенірні вироби, які відображають культуру, історію та самобутність нашої держави. Також на виставці буде представлена духовно- релігійна література.

До участі у виставці запрошуються писанкарі, вишивальниці, гончарі та інші майстри.

Виставка триватиме з 11 до 13 квітня з 11.00 до 19.00 за адресою вулиця Хрещатик, 2.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ