Міліція таки порушила справу проти зятя Блохіна


Столична міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст. 296 "Хуліганство" за фактом інциденту між водієм Сергієм Ларкіним та пішоходом Андрієм Пясецьким.

Про це повідомляє прес-служба міліції Києва.

"3 квітня до чергової частини Печерського райуправління столичної міліції звернувся з заявою 25-річний киянин про те, що на пішохідному переході на розі вул. Кутузова та бульвару Л. Українки, 24 близько 18 години невідомий вдарив його кулаком в обличчя. За словами потерплого, між ним та водієм автомобіля "Лексус" виник конфлікт через дорожню ситуацію, внаслідок чого потерпілий отримав тілесні ушкодження", йдеться в повідомленні.

Водночас у міліції наголосили, що під час проведення початкових заходів дослідчої перевірки потерпілий відмовився від направлення на проходження судово-медичної експертизи. Натомість наступного дня самостійно звернувся до лікувального закладу зі скаргою на стан здоров'я.

Наразі правоохоронці з’ясовують всі обставини цієї події, встановлюються свідки та очевидці. Досудове слідство триває.

Як відомо, 3 квітня близько 17.50 стався інцидент між Пясецьким та Ларсоном, який їхав на своєму авто. За словами очевидців, репер вдарив хлопця у обличчя.

Ларсон стверджує, що лише відштовхнув Андрія. Мовляв, той показав йому фак, і це його обурило.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ